Masterchef Şükrü Özsarı'dan Finale Kalan Tahsin Küçükkaya'ya Olay Gönderme!

Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya için Şükrü Özsarı neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya'ya yaptığı gönderme ile gündem oldu. Peki Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya için Şükrü Özsarı neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya için Şükrü Özsarı neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya'ya yaptığı gönderme ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya'ya yaptığı gönderme ile gündem oldu. Peki Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya için Şükrü Özsarı neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 1

 

Masterchef yarışmasında finale kalan Tahsin Küçükkaya için Şükrü Özsarı neler söyledi?

 

Masterchef Türkiye 2021 sezonunun son finalisti belli oldu. Sergen Özen, Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı'dan sonra dördüncü ve son ceketin sahibi de Tahsin Küçük oldu. Dilara ile son ceket için mücadele eden Tahsin gecenin sonunda gülen taraf oldu ve sosyal medyada adından sıkça söz ettirdi.

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 2

 

Tahsin ile ilgili bir çok paylaşım yapılırken en dikkat çeken paylaşımı ise Masterchef Şükrü Özsarı yaptı. Daha önce yine TV8 ekranlarında yayımlanan Ver Fırına ve Yemekteyiz adlı yarışma programlarında yer alan Tahsin Küçük, Masterchef 2021 sezonunun en başından beri de finalin ve şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösteriliyordu.

 

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 3

 

Kendisine inananların güvenini boşa çıkarmayan Tahsin son günde olsa ceketi almayı ve dörtlü finale adını yazdırmayı başardı. Sosyal medya platformlarında gündemin zirvesine oturan Tahsin ile ilgili en ilginç paylaşımı ise eski yarışmacı arkadaşı Şükrü Özsarı yaptı. Masterchef Tahsin'in finale kalması hayranları tarafından coşku ile karşılandı.

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 4

 

 

Hakkında binlerce tweet atılan Masterchef Tahsin, twitter gündeminin zirvesine oturdu. İnstagramda da Tahsin ile ilgili yine bir çok paylaşım yapıldı. Tahsin ile ilgili paylaşım yapanların arasında Masterchef Türkiye 2021'in elenen yarışmacıları da vardı. En ilginç paylaşımı ise yarışmaya beklenenden çok daha erken elenen Şükrü Özsarı yaptı.

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 5

 

Masterchef Şükrü Özsarı, Tahsin'in şef ceketini giydiği anın fotoğrafını paylaştı ve altına, ''Benden çarptığın tshirt uğur getirmiş. Devam et sarı, sonuna kadar devam. İzmir'de altın günü için bekliyor annem.'' notunu ekledi. Tahsin ise bu paylaşımı alıntılayıp kendi hikayesine ekledi ve, ''Hemde ne uğur.'' şeklinde cevap verdi.

 

masterchef sukru ozsari dan tahsin kucukkaya ya olay gonderme 6