Masterchef Tahsin Küçük Kim Çıktı? Meğer Yıllar Önce!

Masterchef Tahsin Küçük kim çıktı? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle üçüncü olan yarışmacı Tahsin Küçük ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Peki Masterchef Tahsin Küçük kim çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Tahsin Küçük kim çıktı? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle üçüncü olan yarışmacı Tahsin Küçük ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve Masterchef yarışma programında geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle üçüncü olan yarışmacı Tahsin Küçük ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Peki Masterchef Tahsin Küçük kim çıktı? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef tahsin kucuk kim cikti 1

 

Meğer yıllar önce...! 

 

MasterChef Türkiye 2021 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Tahsin Küçük, meğer yıllar önce de TV8 ekranlarında yarışmış.

 

masterchef tahsin kucuk kim cikti 2

 

MasterChef Türkiye'ye katılarak geniş kitlelerce tanınan Tahsin Küçük'ün, 2014-2015 yılları arasında TV8 ekranlarında yayınlanan Ver Fırına programında yarıştığını görenler şaşıp kaldı.

 

masterchef tahsin kucuk kim cikti 3

 

Tahsin Küçük; Arda Türkmen, Burcu Esmersoy ve Emel Başdoğan'ın sunumuyla gerçekleşen Ver Fırına programına, sivri dili ve kabiliyetiyle damga vurmuştu.

 

masterchef tahsin kucuk kim cikti 4

 

Tahsin Küçük'ün yıllar önce yine TV8 ekranlarında yer aldığı gören sosyal medya kullanıcıları, ''Boşuna kurgu demiyoruz'', ''Acun'un kurgusuna hoş geldiniz'' ve ''Bunlar hep ayarlı cast'' gibi yorumlarda bulundu.