Masterchef Tayfun Genç Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Masterchef Tayfun Genç kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Tayfun Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tayfun Genç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Tayfun Genç kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmacılarından Tayfun Genç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tayfun Genç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde. 

 

masterchef tayfun genc kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Tayfun Genç kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Masterchef Tayfun Genç kimdir? Tayfun Genç 30 yaşında olduğunu söylemiştir. Aşçılık yaptığını söylemiştir. Evli olduğunu söylemiştir. Eşinin vize vermemesi nedeniyle hayali olmasına rağmen Masterchef’e daha önce katılamadığını söylemiştir. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 11 yıldır aşçılık yaptığını söylemiştir. Evli ve bir çocuk babası olduğunu söylemiştir. Kendisinin aslen Giresunlu olduğunu söylemiştir. Çocuğunun ismi Asil'dir. Çocuğunun iki buçuk yaşında olduğunu söylemiştir. Jüriden üç evet oyu alarak yarışmada bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır.