Masterchef'te Bu Hafta Celal Mi Elenecek? Ata Benli Açıkladı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından Youtube kanalında yayınladığı son Masterchef videosundan bahsederken, bu hafta TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de kimin eleneceğiyle ilgili bilgiler verdi. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından Youtube kanalında yayınladığı son Masterchef videosundan bahsederken, bu hafta TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de kimin eleneceğiyle ilgili bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından Youtube kanalında yayınladığı son Masterchef videosundan bahsederken, bu hafta TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de kimin eleneceğiyle ilgili bilgiler verdi. 

 

Masterchef'te bu hafta Celal mi elenecek? 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Masterchef'te Celal mi elendi? Şok reyting elemesi! Walison bekleneni veremedi ama daha kalacak! Yükselen yıldız Eray! Bu hafta yedeklerden kim gelecek? Kayhan mı? Didem mi? Maskeliler kim?" ifadelerini kullanan Benli, yayınladığı videosunda bu sorulara yanıt verdi. 

 

İşte o paylaşım ve video;