Masterchef'te Olay Sözler! Masterchef'in İsmini Masterfriend Olarak Değiştirin!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz hafta hakaret sebebiyle tepki toplayan Burak Kaya bu hafta kırmızı takıma son sıradan girince yaptığı açıklamalarla yeniden gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz hafta hakaret sebebiyle tepki toplayan Burak Kaya bu hafta kırmızı takıma son sıradan girince yaptığı açıklamalarla yeniden gündem oldu. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışması tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz hafta hakaret sebebiyle tepki toplayan Burak Kaya bu hafta kırmızı takıma son sıradan girince yaptığı açıklamalarla yeniden gündem oldu. 

 

masterchef masterfriend olsun

 

Masterchef Masterfriend olsun!

 

Kırmızı takımda son sıradan seçilen Burak Kaya yaptığı açıklamada "Ben zaten son sıradan seçileceğimi biliyordum. Bence şefim siz buranın ismini Masterchef değil Masterfriend olarak değiştirin. Beni ne yaparsam yapayım potaya gönderileceğimi biliyorum. Burada arkadaşlık daha fazla önem kazanıyor. Bana sorsanız iki takımda da yarışmak istemezdim." ifadelerini kullanan Kaya sonrasında ise bu hafta kaptan olan Kıvanç'a "Ben kesinlikle sevmediğim kişilerle yan yana olmak istemiyorum. Gerekirse görev verme ağabey bana ben gider en arkadan izlerim" ifadeleriyle sosyal medyada gündem oldu.