Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'ı Sözleriyle Çileden Çıkardı!

Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'a neler söyledi? Neden kavga ettiler? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Masterchef 2021 yarışmacılarından Tunahan Ak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran'ı çileden çıkardı. Peki Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'a neler söyledi? Neden kavga ettiler? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'a neler söyledi? Neden kavga ettiler? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Masterchef 2021 yarışmacılarından Tunahan Ak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran'ı çileden çıkardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Masterchef 2021 yarışmacılarından Tunahan Ak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran'ı çileden çıkardı. Peki Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'a neler söyledi? Neden kavga ettiler? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef tunahan ak dilara basaran i cileden cikardi 1

 

Masterchef Tunahan Ak Dilara Başaran'a neler söyledi? Neden kavga ettiler?

 

Masterchef Tunahan İle Dilara Birbirine Girdi! "Sizin Adaletinizi..." Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından Tunahan ve Dilara sosyal medyada birbirine girdi. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye'de final haftası geldi çattı. Finale kalan Hasan ve Eren büyük günün heyecanını yaşarken, elenen yarışmacılar da farklı farklı konulardan dolayı birbirleri ile atışmaya başladı.

 

masterchef tunahan ak dilara basaran i cileden cikardi 2

 

Elendiği günden bu yana yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Tunahan Ak bu kez de Dilara ile atıştı. Geçtiğimiz gün Hasan'ı hedef alan Tunahan bu kez de Dilara'yı kızdırdı. Masterchef Türkiye 2021 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Tunahan, yarışmadan elendiği günden beri ilginç paylaşımlarıyla gündemdeki yerini korumayı başardı.

 

masterchef tunahan ak dilara basaran i cileden cikardi 3

 

Final haftasına girilen şu günlerde ilk önce Hasan'ı hedef alan Tunahan, şimdi de Dilara Başaran'a sataştı. Twitter hesabından Dilara'nın bir paylaşımını alıntılayan Tunahan, Dilara'nın bu paylaşımını "Dilara’nın sesiyle okuyup parmak sallayanlar butonuyum" sözleriyle paylaşınca Dilara oldukça sinirlendi.

 

masterchef tunahan ak dilara basaran i cileden cikardi 4

 

Masterchef Türkiye macerasını 5. olarak tamamlayan Dilara Twitter hesabından "E bi şey daha. Ben mağdur olmam! Çünkü beni mağdur etmeye ne idüğü belirsiz insanların gücü yetmez. Ben karşınıza geçer kahkaha atarım, bu sinirinizi bozar. Ve yine üzülen siz olursunuz. Yıkmayı denediler tatlım, beceremediler." paylaşımında bulunmuştu. Bu sözleri alıntılayan Tunahan ise" Dilara'nın sesiyle okuyup parmak sallayanlar butonuyum" yazınca ortalık karıştı ve Dilara'dan yanıt gecikmedi.

 

masterchef tunahan ak dilara basaran i cileden cikardi 5

 

Tunahan'ın bu sözlerine oldukça öfkelenen Dilara Başaran, "Ben bi kez biri bana haksız yere bağırdığı için sinirlenip parmak salladım yüzyıl olay oldu, ama nasıl olduysa bana karşı olan hakaretleri, bağırıp çağırmayı, sözlü tacizi kimse görmüyor. Yapacağınız algıyı ve sizin adaletinizi, hatta insanlığınızı… alkışlıyorum helal. " şeklinde sert bir karşılık verdi. Bu paylaşımların ardından Tunahan hayranları ile Dilara hayranları birbirine girdi.