Mavigezgin Senem Türkanoğlu Yılın En Başarılı Influencerı Seçildi!

Sosyal medyada yaptığı seyahat paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğensini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mavigezgin lakaplı Senem Türkanoğlu yılın en başarılı Influencer'ı seçildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı seyahat paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğensini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mavigezgin lakaplı Senem Türkanoğlu yılın en başarılı Influencer'ı seçildi. Sosyal medyada yaptığı seyahat paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğensini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mavigezgin lakaplı Senem Türkanoğlu yılın en başarılı Influencer'ı seçildi. 

 

mavigezgin senem turkanoglu yilin en iyi influencerı secildi

 

Kültür Sanat Onur Ödülleri töreninde "Yılın En Başarılı Influencerı" seçildi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla son yıllardan adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Mavigezgin Senem Türkanoğlu, Kazlıçeşme'de Kültür Merkezin'de Kültür Sanat Engelliler Platformu tarafından düzenlenen Kültür Sanat Onur Ödülleri töreninde "Yılın En Başarılı Influencerı", ödülüne layık görüldü. 

 

Mavigezgin, yılın enlerinin sahiplerini bulduğu ve birçok ünlünün katıldığı ödül töreninde şunlara dikkat çekti; "Hepimiz bir engelli adayıyız, bugün yürüyor, görüyor olabiliriz ama yarın her şeyimizi kaybetme olasılığımız var. Daha bilinçli olup, engelli kardeşlerimizin yanında olalım. Onların hayat kalitesini artırmak için üç, beş demen maddi gücümüz el verdiği kadar, bağış yapalım ve duyarlı olalım. İyilik yaptığımız ve duyarlı olduğumuz sürece var oluruz. Dünyayı iyilik kurtaracak" dedi.

 

Haber ve içerik üretiminde 2012 yılından bu yana aktif görev almakta olan Senem Türkanoğlu, son beş yıldır dijital pazarlama alanında kariyerine devam ediyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarının yanı sıra, genç Influencer Türkiye'nin önde gelen bir diş kliniğinin dijital pazarlama süreçlerini yönetiyor ve aynı zamanda markalara dijital medya danışmanlığı veriyor.