Mehmet Hanif İle Sitare Kalyoncuoğlu'nun Arkadaşlıkları Aşka Dönüştü İddiası Gündem Oldu!

Sosyetenin önemli isimleri Mehmet Hanif ile Sitare Kalyoncuoğlu'nun yıllar süren arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi. 

 

Sosyetenin önemli isimleri Mehmet Hanif ile Sitare Kalyoncuoğlu'nun yıllar süren arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi. Sosyetenin önemli isimleri Mehmet Hanif ile Sitare Kalyoncuoğlu'nun yıllar süren arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi. 

 

İş insanı Mehmet Hanif ve Sitare Kalyoncuoğlu'nun uzun yıllar süren dostlukları aşka dönüştü. Çift, ilişkilerine bir şans vermek istedi. İş insanı Mehmet Hanif, geçen aylarda eşi Burcu Hanif’i elim hastalık sonrası kaybetti. Bu zorlu süreçte, yakın dostlarının ve ailesinin desteğiyle ayakta kalan Hanif, Sitare Kalyoncuoğlu’ndan da büyük destek gördü.

 

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; uzun yıllardır dost olan ikilinin ilişkilerinin bu süreçten sonra aşka dönüştüğü öne sürüldü. Çift olarak görüşmeye başlayan Kalyoncuoğlu ve Hanif, bu ilişkiye bir şans vermek istemiş. İkilinin, yakın çevrelerinden de destek gördüğü gelen haberler arasında… Hanif ile Kalyoncuoğlu Göcek'te el ele de görüldü. Konuşulan bu sürpriz aşk, dedikodu değil gerçek. Sosyetede bu aşkın zamanlamasıyla ilgili birçok şey konuşuluyor.