Mehmet Yalçınkaya Masterchef Yarışmasından Ayrılacağı İddialarına Noktayı Koydu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya Masterchef yarışmasından ayrılacağı ile ilgili çıkan söylentilere yaptığı sosyal medya paylaşımı ile noktayı koydu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya Masterchef yarışmasından ayrılacağı ile ilgili çıkan söylentilere yaptığı sosyal medya paylaşımı ile noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya Masterchef yarışmasından ayrılacağı ile ilgili çıkan söylentilere yaptığı sosyal medya paylaşımı ile noktayı koydu. 

 

Devam dedi!

 

MasterChef programında jüri olan şef Mehmet Yalçınkaya'nın bu sezon programda olmayacağı ve yerine de Arda Türkmen'in geleceği iddia ediliyordu. Mehmet Yalçınkaya bir hayranına verdiği yanıtla iddialara noktayı koydu. MasterChef yarışmasında jüri olan şef Mehmet Yalçınkaya'nın geçtiğimiz yıl aldığı para konusunda sorun yaşadığı ve artık programda olmak istemediği konuşuluyordu. Acun Medya'nın; Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen gibi isimlerle görüştüğü ve Arda Türkmen ile anlaştığı iddia edildi. MasterChef Türkiye kadrosunda değişiklik olmadığı üzerine yapımcılardan gelen yanıta ek olarak Mehmet Şef de iddialara noktayı koydu. Mehmet Şef bir takipçisinin "Masterchef Türkiye'yi heyecanla bekliyoruz yola devam" notuna "Devam" yanıtını verdi.