Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz İtirafı!

Bir döneme damga vuran Sabah Şekerleri programını birlikte sunduğu partneri Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında ölümünün üzerinden geçen zamanda anan Melike Öcalan, Şaşmaz ile ilgili itiraflarda bulundu. 

 

Bir döneme damga vuran Sabah Şekerleri programını birlikte sunduğu partneri Vatan Şaşmaz'ın bir otel odasında ölümünün üzerinden geçen zamanda anan Melike Öcalan, Şaşmaz ile ilgili itiraflarda bulundu. Otel odasında hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Şaşmaz ile ilgili itiraflarda bulundu. 

 

Otel odasında hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, "Onunla ilgili güzel anılarımı anlatabilirim. Bu hayattan ayrıldığında herkesin onu ne kadar sevdiğini gördük. Öyle hatırlamak istiyoruz" dedi.Öcalan, "Vatan hep şey 'Baba olmak istemiyorum. Hayatımdaki kadına göre değişir.' derdi. Eşiyle beraber çok baba olmak istedi. Sen doğurursun ben dayı olurum derdi. Ben de çok istiyorum anne olmayı derdim” açıklamasında bulundu.

 

 



Etiketler: