Menajerimi Ara Dizisinin 4. Bölüm 2. Ön İzleme Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Fatih Artman, Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş gibi oyuncuların yer aldığı ve her bölümde birbirinden ünlü oyuncuların diziye konuk olarak katıldığı Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerinde Fatih Artman, Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş gibi oyuncuların yer aldığı ve her bölümde birbirinden ünlü oyuncuların diziye konuk olarak katıldığı Star TV'nin iddialı yapımı Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı yayınlandı. Fransız Call My Agent dizisinden ülkemize uyarlanan ve ünlülerin parlak gözüken yaşamlarının menajerlerin gözünden eleştirilerinin yapıldığı Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı yayınlandı.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'dan Kerem Çatay'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Menajerimi Ara dizisinin 4. bölüm 2. ön izleme fragmanı;