Merih Demiral Dünya Devine İmza Atacak Mı?

Başarılarıyla sık sık gündeme gelen milli futbolcu Merih Demiral Seri A’da Atalanta forması giyiyordu. Demiral, transfer haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki, Transfer gerçekleşecek mi? İşte detaylar…

 

 

Fanatik’in yaptığı habere göre; Kariyerini Atalanta'da devam ettiren Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın yeni takımı belli oluyor. Bir başka İtalyan devi Merih Demiral'la yakından ilgileniyor.

24 yaşındaki yıldız stoper Alanyaspor'dan Sassuolo'ya transfer olarak Serie A'ya ilk adımını atmıştı. Burada gösterdiği performansla 19.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'a transfer olmuştu. Torino ekibi Juventus'ta 2 yıl top koşturduktan sonra 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Atalanta'nın oyuncusu olmuştu.

Geçen sezon Atalanta formasıyla 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol atarken, 3 asiste de imza atmıştı. Bu sezon yine Atalanta'nın değişmez isimleri arasında yer alan Merih, 17 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

Dünya Devinden Merih Demiral’a Kanca!

 

Inter, Skriniar'ın PSG'ye transfer olması durumunda milli stoperimiz Merih Demiral'ı kadrosuna katacak. Fransız ekibi Skriniar'ın transferi için yoğun çaba sarf ediyor. Milli futbolcunun transfere sıcak baktığı öğrenildi. İtalyan basını ise transfer haberiyle çalkalanıyor.