Mert Fırat Müslüme Haberine İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ölümünün ardından yapılan incelemede biyolojik babası dedesi çıkan Müslüme ilgili kamuoyuna yansıyan haberlere isyan etti.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ölümünün ardından yapılan incelemede biyolojik babası dedesi çıkan Müslüme ilgili kamuoyuna yansıyan haberlere isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ölümünün ardından yapılan incelemede biyolojik babası dedesi çıkan Müslüme ilgili kamuoyuna yansıyan haberlere isyan etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Tüm kurgular basit, tüm tragedyalar hafif kalır Müslüme'nin kısacık ömrü yanında. İnsan tekinin ne derece vahşi ve vicdansız olabileceğinin en gerçek tokadı Müslüme. Tek çözüm yolu var o da çocukluktan başlayacak eğitim. Sapkınlık bir sonuçtur, görmezden gelerek olmaz bu iş" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;