Mert Öcal Elendi Mi? İşte Diman Arcana'dan Bu Akşam İçin İnanılmaz Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu hafta Survivor'da elenecek ismin Mert Öcal olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu hafta Survivor'da elenecek ismin Mert Öcal olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı doğru Survivor tahminleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Diman Arcana, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bu hafta Survivor'da elenecek ismin Mert Öcal olduğunu söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Saat 15.49 olduğuna göre bu hafta Survivor'da hislerime göre 4'lü Ölüm potalarıyla beraber adaya veda eden isim haftalardır SMS 1. ve 2.si olarak bulunduğu koltuktan düşerek Mert olur dostlarım. Sizce Diman hislerinde yanılır mı ve adaya hangi isim veda eder?" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım, 

 

 

 

 

 



Etiketler: