Mert Ramazan Demir'den Afra Saraçoğlu'yla Aşk İddialarına Açıklama! Sanıldığı Gibi..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile ilgili hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile ilgili hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken, Yalı Çapkını dizisinden rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile ilgili hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi. 

 

Sanıldığı Gibi..!

 

Milliyet gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 'Yalı Çapkını' dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında aşk iddiası ortaya atılmıştı. Mert Ramazan, Afra ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu, dört yıllık ilişkilerine geçtiğimiz yılın son günlerinde sürpriz bir şekilde nokta koymuştu. İlişkinin bitme nedeni olarak Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi halleri gösterilmişti. Gözlerin çevrildiği Mert Ramazan, Afra'nın arkadaşı olduğunu söylemiş, eski aşıklar da sosyal medyada yayınladıkları ortak açıklama ile söz konusu iddiayı net bir dille yalanlamıştı.

 

Mert Ramazan Demir, Cihangir'de objektiflere takıldı. Oyuncu, Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile hakkında çıkan aşk iddialarının hatırlatılması üzerine "Geçen hafta Etiler'de çekimdeydik setimiz vardı, yoksa aramızda sanıldığı gibi aşk durumu yok" dedi.