Mert Yazıcıoğlu'nun Shakira Paylaşımı Tepki Çekti! Yanıt Gecikmedi! Gülün Geçin!

Son dönemde rol aldığı projelerle ve sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ayrılması ile gündemde olan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun, Barcelonalı futbolcu Gerard Pique tarafından aldatılmasının ortaya çıkmasının ardından yaptığı Shakira paylaşımı tepki çekerken, eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Yazıcıoğlu kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerle ve sevgilisi Afra Saraçoğlu ile ayrılması ile gündemde olan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun, Barcelonalı futbolcu Gerard Pique tarafından aldatılmasının ortaya çıkmasının ardından yaptığı Shakira paylaşımı tepki çekerken, eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Yazıcıoğlu kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu'nun, Barcelonalı futbolcu Gerard Pique tarafından aldatılmasının ortaya çıkmasının ardından yaptığı Shakira paylaşımı tepki çekerken, eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Yazıcıoğlu kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Aldatıldım iması tepki çekti!

 

Mert Yazıcıoğlu, 11 yıldır birlikte olduğu Pique tarafından ihanete uğrayarak boşanan Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir fotoğrafı paylaştı. Yazıcıoğlu'nun paylaşımında ihanet vurgusu yaptığı iddia edilince tepkiler de beraberinde geldi. Tepkiler karşısında açıklama yapma gereği hisseden ünlü oyuncu "Bunun bir kara mizah olduğunu anlamayacak kadar da sevgisiz ve nefret dolu olmayın. Gülün, geçin" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert yazicioglu nun shakira paylasimi tepki cekti

 

mert yazicioglu nun shakira paylasimi tepki cekti