Merve Boluğur Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi! Mutluluğu Gözlerinden Okunuyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gece bir mekan çıkışı yeni sevgilisiyle objektiflere yansırken, mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gece bir mekan çıkışı yeni sevgilisiyle objektiflere yansırken, mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gece bir mekan çıkışı yeni sevgilisiyle objektiflere yansırken, mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

merve bolugur yeni sevgilisiyle ilk kez goruntulendi

 

Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum!

 

Geçtiğimiz haftalarda aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur ve Erkan Şen çifti geçtiğimiz gece Akaretler'deki Daze adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Yılbaşında bir tatil planı için sevgilisi Merve Boluğur'u ikna etmeye çalıştığını söyleyen Şen, "İçeride saatlerdir yılbaşında bir şeyler yapmak için ikna etmeye çalışıyorum, şimdi de o yüzden biraz yürüyeceğiz ve ikna etmeye çalışacağım." şeklinde konuştu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda şarkı söylemek istediğini söyleyen Merve Boluğur, "Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum ve kendime ait bir parçayı seslendirmek istiyorum bunu birlikte yapabiliriz." diyerek çalışma üzerinde olduğunun da müjdesini verdi. Sosyal medyayı da aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine toplayan Boluğur'a muhabirlerin, "Erkan Bey sosyal medya paylaşımlarınızı kıskanıyor mu?" sorusu sorulunca kahkaha atarak ve birbirlerine bakarak "Bu soruyu beğenmedik." dedi ve hızlıca oradan ayrıldılar.

 

İşte o görüntüler;