Merve Özbey'den Takipçisinin Çocuk Yorumuna Sert Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Merve Özbey, Instagram sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkında "Bir çocuk yapın da görelim" yorumuna çok sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Merve Özbey, Instagram sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkında "Bir çocuk yapın da görelim" yorumuna çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Merve Özbey, Instagram sayfasından bir takipçisinin kendisi hakkında "Bir çocuk yapın da görelim" yorumuna çok sert yanıt verdi.

 

Geçtiğimiz Şubat ayında Kenan Koçak ile nikah masasına oturan şarkıcı Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının bir takipçisi ise fotoğrafa “Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın” yorumunu yaptı.

 

Takipçisinin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya çok sinirlenen Merve Özbey “Bir bitmediniz ki… Kötüsünüz gerçekten! Hem de çok kötü! Ekran önündeyiz, oyuncuyuz, şarkıcıyız, kadınız diye size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Kim! Gerçekten çok sıkıldım. Sizin gibiler bu dünyayı alt üst ediyor.” ifadelerini kullanırken, bu cevap ile takipçisine çok sert tepki gösterdi. 

 

İşte o paylaşım;