Merve Yalçın Youtube Trendlerine Girmek İle İlgili İpuçları Verdi!

Youtube'da trend videolar arasına nasıl girilir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Youtube'da Trend videolar arasında girmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Youtube'da Trend videolar arasında girmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Yalçın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Youtube'da Trend videolar arasında girmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ve küçük bir bilgi YouTube da trendlere girmek için reklam satın almanız falan gerekmiyor. YouTube hesabınızın aktif olması gerekiyor ve daha uzuuun uzun yaş grafiklerine kadar incelenen bir şey bu parayla alınan bir şey değil yani bizim bildiğimiz bu, tamamen organiğiz :)" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte o paylaşım

 

merve yalcin youtube da trend videolar arasina girmek icin yapilmasi gerekenleri anlatti