Meryem Can Dünya Haritasında Dokundu Soluğu Bangkok'ta Aldı!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Meryem Can, yayınladığı videosunda dünya haritasını çevirirken dokunduğu yere gitti. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Meryem Can, yayınladığı videosunda dünya haritasını çevirirken dokunduğu yere gitti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber, yayınladığı videosunda dünya haritasını çevirirken dokunduğu yere gitti.

 

Yayınladığı videosunda Can "Youtube sayesinde Amsterdam, Madrid, Tokyo, Dubai birçok ülkeye gittim. Bugün de yer küreyi çeviricem ve parmağımın dokunduğu yere seyahat edicem ve sizi de kendimle beraber götürücem. Ne de olsa muhteşem hikayeler iki şekilde başlar ya biri şehre gelir ya da birisi bir yolculuğa çıkar" ifadelerini kullanırken yer küreyi çevirdi be Tayland'a denk gelince soluğu Bangkok'ta aldı. 

 

Bangkok'ta yaşadığı deneyimler ve edindiği izlenimleri de takipçileri ile paylaşan ünlü Youtuber eğlenceli içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.