Mesut Özil'den Üzen Haber! Haftasonu Ameliyat Olacak! Sahalara Dönmem Biraz Daha Sürecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mesut Özil, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda haftasonu ameliyat olacağını söylerken sahalara dönmesinin biraz daha uzun süreceğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mesut Özil, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda haftasonu ameliyat olacağını söylerken sahalara dönmesinin biraz daha uzun süreceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu Mesut Özil, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda haftasonu ameliyat olacağını söylerken sahalara dönmesinin biraz daha uzun süreceğini söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ne yazık ki biraz daha uzun zaman olamayacağım. Haftasonu acılarıma son vermek için ameliyat olacağım. Yeniden sahalara en kısa sürede dönebilmek için elimden geleni yapacağım. Sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullanan Özil sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

mesut ozil den uzen haber haftasonu ameliyat olacak