Mete Horozoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Mete Horozoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mete Horozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mete Horozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mete Horozoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mete Horozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mete Horozoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mete Horozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mete horozoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Mete Horozoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Mete Horozoğlu kimdir? Ailesi Saraybosna'dan Bursa'ya göçen Mete Horozoğlu, Ankara'da doğdu. ... Yanık Koza dizisi ulusal çapta tanınmasını sağlasa da Nefes: Vatan Sağolsun filminde canlandırdığı "Yüzbaşı Mete" rolü ile dikkat çekmiş ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki "Soner Talaşoğlu" karakteri ile popüler olmuştur. Mete Horozoğlu kimdirMete Horozoğlu, 11 Eylül 1975 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. İlkokulu, ortaokulu Ankara’da okudu. Ortaokul son sınıfta Karamürsel‘e taşındılar. Okuluna Yalova‘da devam etti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 2001-2003 yılları arasında Türkiye’deki ilk ve tek profesyonel üniversite tiyatrosu olarak Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nde kurulan tiyatro; Tiyatro Anadolu‘da oyuncu olarak çalıştı. 2002 yılında İstanbul‘a yerleştikten sonra birçok televizyon ve sinema projelerinde yer aldı. 2003-2004 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu‘nda, 2004-2005 sezonunda Çığır Sahnesi Oyuncuları’nda ve 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Semaver Kumpanya başta olmak üzere birçok tiyatroda çalıştı. 2005 yılında “Yanık Koza” dizisinde, Yavuz BingölBaşak KöklükayaÇolpan İlhan gibi oyuncularla beraber oynadı. 2009 yılında gösterimde olan ‘Nefes: Vatan Sağolsun‘ adlı sinema filminde canlandırdığı Mete Yüzbaşı karakteriyle büyük ilgi topladı.

 

Mete Horozoğlu, 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide Soner karakterini canlandırdı. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizi filminin senaryosunu senarist Coşkun Irmak yazdı. Dizi film İsmini Erkin Koray‘ın şarkısından almıştır. Dizi filmde; Erkan PetekkayaAyça BingölEmir Berke ZincidiWilma EllesMete HorozoğluFarah Zeynep AbdullahAras Bulut İynemliMeral Çetinkaya gibi oyuncular oynadı. Mete Horozoğlu, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Ayça BingölEkin Koç ve İlker Kızmaz olan “Benim Adım Gültepe” dizisinde Eşref karakterini canlandırmıştır. Mete Horozoğlu, 22 Haziran 2011 tarihinde reklamcı Elif Sönmez ile evlendi. Ali (d.2012) adında bir oğlu vardır.