Metin Yıldız Ceylan Yılmaz İle Evlendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren BKM Mutfak oyuncularından Metin Yıldız bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz ile evlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren BKM Mutfak oyuncularından Metin Yıldız bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz ile evlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Metin Yıldız bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz ile evlendi.

 

metin yildiz ceylan yilmaz cifti evlendi

 

Fenoreporter duyurmuştu! 

 

Daha önce Fenoreporter'ın yaptığı özel haberde de söylediğimiz gibi Metin Yıldız büyük aşk yaşadığı oyuncu Ceylan Yılmaz ile evlendi. Oyuncu Metin Yıldız uzun zamandır aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Tiyatro oyuncu Ceylan Yılmaz (33) ve meslektaşı Metin Yıldız (47), Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi. Çifte bu özel günlerinde yakın dostları eşlik etti. Bir hayli heyecanlı olan Yıldız, duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi; 'Kendim kendimize bir ömür mutluluklar diliyorum Ceylan Yılmaz... Hayat bize mutlu olma şansı verdi sevdiğim. Seni buldum" ifadelerini kullandı.

 

İşte daha önce yaptığımız haber