Mezoterapi Nedir? Nasıl Uygulanır? Dr. Bora Özel Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Dr. Bora Özel yayınladığı videosunda mezoterapi cilt bakım hakkında bilgiler verirken uygulamalı olarak nasıl yapılması gerektiğini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Dr. Bora Özel yayınladığı videosunda mezoterapi cilt bakım hakkında bilgiler verirken uygulamalı olarak nasıl yapılması gerektiğini anlattı. Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Dr. Bora Özel yayınladığı videosunda ilk olarak 1952 yılında Dr. Michel Pistor tarafından uygulanan estetik amaçlı tıbbi bir işlem olan Mezoterapi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Mezoterapi nedir? 

 

Mezoterapi dünya genelinde cilt yenileme, anti-aging, bölgesel zayıflama, selülit, çatlaklar, lekeler, yara izleri, saç tedavisi, akut ve kronik ağrı, spor yaralanmaları, çeşitli deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Mezoterapi cilt altındaki kolajen ve elastin gibi yapıları uyararak etkisini gösterir. Bu şekilde o bölgedeki kan dolaşımı, lenfatik dolaşım ve immün cevap düzenlenir. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.