Mide Ülserini Tedavi Eden Üç Etkili Kür Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda mide ülserini tedavi eden üç etkili kür hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda mide ülserini tedavi eden üç etkili kür hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda mide ülserini tedavi eden üç etkili kür hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Mide ülseri, fazla mide asidi üretimi nedeniyle oluşur. Ülser, midenizin iç tabakasında ve ince bağırsağınızın üst kısmında görülen açık yaralardır. Bu rahatsızlık, çoğunlukla “H.pylori” adı verilen bakterinin aşırı büyümesi ve enfeksiyona yol açması ile ortaya çıkar.Aşırı tütün ve alkol kullanımı, bazı ilaçlar veya tahriş edici gıdalar sebebi ile de ülser problemi meydana gelebilir.

 

Mide Ülserinin Belirtileri:

- Midede yanma ve ağrı

- Bulantı ve kusma

- İştahsızlık

- Kilo kaybı

- Şişkinlik ve fazla gaz

- Sık sık acıkmak

- Yemek yedikten sonra oluşan mide ağrısı

- Hazımsızlık

 

Mide ülseri maalesef ki yaşam kalitenizi büyük ölçüde etkileyebilir. Fakat endişelenmeyin! Size önereceğimiz ve kolaylıkla hazırlayabileceğiniz doğal tedavi yöntemlerimiz var! Dilerseniz mide ülserini tedavi eden çok etkili 3 küre hep birlikte göz atalım...

 

1. KÜR: PATATES VE MUZLU İÇECEK

2. KÜR: İBRAHİM SARAÇOĞLU KARNABAHAR VE HAVUÇ SUYU KÜRÜ

3. KÜR: İBRAHİM SARAÇOĞLU AYNI SEFA BİTKİSİ KÜRÜ