Mika Raun Gözaltına Alındı! Türk Lirası'nı Klozete Atmıştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun, daha önce yaptığı paylaşımda Türk Lirası'nı klozete attığı için polis tarafından gözaltına alındı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun, daha önce yaptığı paylaşımda Türk Lirası'nı klozete attığı için polis tarafından gözaltına alındı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun, daha önce yaptığı paylaşımda Türk Lirası'nı klozete attığı için polis tarafından gözaltına alındı. 

 

Gözaltına alındı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mika Raun, daha önce yaptığı paylaşımda Türk Lirası'nı klozete attığı için polis tarafından gözaltına alındı. Türk lirasını klozete attığı anları sosyal medya hesabından yayınlayan fenomen Mika Raun, "Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılamak" suçundan gözaltına alındı. İfadesi alan Raun, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

mika raun gozaltina alindi turk lirasini klozete atmisti