Miley Cyrus Interview Dergisine Verdiği Röportajda UFO'lar Tarafından Kaçırıldım Dedi!

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerika'da Interview dergisine verdiği röportajda bir gün UFO'lar tarafından kovalandığını ve uzaylıları gördüğünü iddia etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerika'da Interview dergisine verdiği röportajda bir gün UFO'lar tarafından kovalandığını ve uzaylıları gördüğünü iddia etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla adından sık sık söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Amerika'da Interview dergisine verdiği röportajda bir gün UFO'lar tarafından kovalandığını ve uzaylıları gördüğünü iddia etti. 

 

UFO'lar tarafından kovalandım ve uzaylıları gördüm!

 

Interview dergisine verdiği röportajda "Birgün UFO'lar tarafından kovalandım ve kovalanırken de uzaylıları gördüm. Günlerce kendime gelememiştim. O gün yolda tanımadığım bir adamın arabasından birşeyler almıştım. Belki de o aldığım maddelerin etkisindeydim bilmiyorum" ifadelerini kullanırken bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu. 

 

 



Etiketler: