Mine Tugay'ın Siyah Payetli Ceket Elbise Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mine Tugay, Instagram sayfasından yaptığı siyah payetli ceket elbise paylaşımı ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mine Tugay, Instagram sayfasından yaptığı siyah payetli ceket elbise paylaşımı ile sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mine Tugay, Instagram sayfasından yaptığı siyah payetli ceket elbise paylaşımı ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Siyah payetli ceket elbisesi beğeni topladı!

 

Son olarak Gülümse Kaderine dizisindeki Neval karakteriyle ekrana gelen Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. 43 yaşındaki oyuncu Mine Tugay, yaptığı son paylaşımla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Her bir karesi sosyal medyada konu olan Mine Tugay, bu kez payetli ceket elbisesiyle kamera karşısına geçti. Şık elbisesi ile pozlarını paylaşan ünlü oyuncu kısa sürede binlerce beğeni alırken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım; 

 

mine tugay in siyah payetli ceket elbise paylasimi begeni topladi

 

mine tugay in siyah payetli ceket elbise paylasimi begeni topladi

 

 



Etiketler: