Mısır'da Köpek Balığı Saldırısı Sonucu Bir Rus Vatandaşı Hayatını Kaybetti!

Mısır'ın turistik kentlerinden Hurgara'da yaşayan bir Rus vatandaşı gerçekleşen köpek balığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. 

 

Mısır'ın turistik kentlerinden Hurgara'da yaşayan bir Rus vatandaşı gerçekleşen köpek balığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Mısır'ın turistik kentlerinden Hurgara'da yaşayan bir Rus vatandaşı gerçekleşen köpek balığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. 

 

Mısır'da denize giren bir rus vatandaşı, köpek balığının saldırısıyla hayatını kaybetti. Saldırının ardından öldürülen balığın türünün "Kaplan Köpek Balığı" olduğu açıklandı. Mısır’ın turistik kenti Hurgada’da bir kişi köpek balığı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

 

CNN’den Mohammed Tawfeeq’in haberine göre, Hurgada’da Kızıldeniz’de denize giren yabancı bir turistin köpek balığı saldırısı nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Mısır Çevre Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, söz konusu balığın türünün “Kaplan Köpek Balığı” olduğu bilgisine yer verildi.

 

Rusya Devlet ajansının yaptığı açıklamaya göre ölen Rus vatandaşının ismi açıklanmazken, 1999 doğumlu olduğu ve Mısır’da sürekli yaşayan bir Rus vatandaşı olduğu, turist olmadığı dile getirildi.

 

Açıklamada, söz konusu köpek balığının olağandışı saldırganlık gösterdiği, geçmişte yaşanan köpek balığı saldırılarıyla da ilişkisi olabileceği ifade edildi. Köpek balığının avlanarak incelenmek üzere laboratuvara götürüldüğü aktarılan açıklamada, saldırının yaşandığı bölgede tüm faaliyetlerin geçici olarak durdurulduğu bilgisi paylaşıldı. Hurgada’nın güneyinde yer alan Sehl el-Haşiş bölgesinde 3 Temmuz 2022’de meydana gelen köpek balığı saldırısında iki kadın ölmüştü.