Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı İle Melisa Ilıcalı'nın İsimlerini Dövme Yaptırdı! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın ismini dövme olarak yaptırırken, o dövmeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın ismini dövme olarak yaptırırken, o dövmeler sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın ismini dövme olarak yaptırırken, o dövmeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Acun Ilıcalı ile evliliğinin ardından adı birçok isimle anılan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini sürdürüyor. Bir dargın bir barışık aşıklar, ilişkilerini evlilik teklifi ile de taçlandırmıştı. Evlilik teklifi sonrasında herhangi bir adım gelmezken, Şeyma Şubaşı'nın kızı Melisa ile milyarder sevgilinin arasının iyi olduğu biliniyor. Yılın her ayında tatil yapan çift, Melisa'yı da anneannesine ve babası Acun Ilıcalı'ya bırakıyor. Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ile güneşlendiği anları paylaştığı görüntülerde ortaya çıkan detay, magazin gündemini adeta salladı.

 

Milyarder sevgili omzuna Şeyma ve Melisa dövmesi yaptırdı

 

Görüntülerde, Mohammed Alsaloussi'nin omzunda Şeyma ve Melisa isimlerinin yazdığı görüldü. Alsaloussi'nin, iki ismin arasına sonsuzluk işareti eklettirdiği de dikkatlerden kaçmadı. Dövme sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girerken, bazı kullanıcılar "Acun görmesin" yorumlarında bulundu.

 

İşte o dövme;

 

mohammed alsaloussi seyma subasi nin ve melisa ilicali nin ismini dovme yaptırdi.