Mucize Doktor Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Özge Özder, Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların yer aldığı FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Özge Özder, Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların yer aldığı FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Film'den Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan FOX TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor'un 38. bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

Senaryosu Pınar Bulut tarafından kaleme alınıyor! 

 

Senaryosu Pınar Bulut tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Mucize Doktor dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlanırken yayınlanan fragman sosyal medyada dizinin hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Mucize Doktor dizisinin 38. bölüm fragmanı;