Müge Anlı'nın Sağlık Çalışanlarıyla İlgili Sözleri Olay Oldu!

ATV'de yaptığı "Tatlı Sert" programıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Müge Anlı, programda sağlık çalışanlarını hedef alan sözler sarfedince Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. 

 

ATV'de yaptığı "Tatlı Sert" programıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Müge Anlı, programda sağlık çalışanlarını hedef alan sözler sarfedince Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. Son dönemde ATV'de yaptığı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında çözdüğü vakalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Müge Anlı, programda sağlık çalışanlarını hedef alan sözler sarfedince Twitter'da Trend Topic (TT) oldu.

 

Programda migren ağrısı nedeniyle hastaneye girmeden arabada iğne olmak istediğini söyleyen ve doktorun bunu kabul etmediğini belirten ünlü sunucu "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın. Anlatamıyorsun derdini, inşallah bir gün sen de aynı tavırla karşılaşırsın da anlarsın" ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar ise bu sözlerin ardından sosyal medyada kampanya başlattı. İçinde bulunan zorlu dönemde sağlık çalışanlarına karşı kin ve nefret oluşturmakla suçlanan Anlı’ya ağır eleştiriler yöneltildi. Binlerce sosyal medya kullanıcısının ‘mügeanlıözürdile’ hashtagi ile attığı tweetler sonrası konu trend topic listesinde bir numaraya kadar da yükseldi.



Etiketler: