Müge Anlı Nuray Evci Olayında Fadime Evci'nin Sözleri Karşısında Çileden Çıktı! Bu Nasıl Hikaye!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nuray Evci, Engin Koca olayında Nuray Evci'nin annesi Fadime Evci'nin yaptığı tahrik edici konuşmalar karşısında programın sunucusu Müge Anlı çileden çıktı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nuray Evci, Engin Koca olayında Nuray Evci'nin annesi Fadime Evci'nin yaptığı tahrik edici konuşmalar karşısında programın sunucusu Müge Anlı çileden çıktı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nuray Evci, Engin Koca olayında Nuray Evci'nin annesi Fadime Evci'nin yaptığı tahrik edici konuşmalar karşısında programın sunucusu Müge Anlı çileden çıktı. 

 

muge anli fadime evci nin sozleri karsisinda cileden cikti

 

Kadın satıcısı diyorsun niye evine alıyorsun!

 

Müge Anlı Nuray Evci'nin Engin Koca ile evlenmesine izin vermediği anlarda Fadime Evci'nin söylediği "Üç aylarda anne baba hakkı diye birşey var. Benim rızam yok. Bu adam tecavüzcü, hırsız, kadın satıcısı. Benim kız kardeşimi döverek öldürdü. Bu ırz düşmanından koca olmaz. Benim ablam da söylerdi. Bundan koca olmaz diye. Kızıma dedi bırak benim oğlumu bundan koca olmaz derdi" ifadeleri karşısında çileden çıkan Müge Anlı "Fadime abla senin kızın 25 yaşında. Ne yaparsan yap bu kız pazartesi bu adam ile evlenecek. Senin yapacağın bu kızı ikna etmek" ifadelerini kullandı.

 

muge anli fadime evci nin sozleri karsisinda cileden cikti

 

Bunun karşısında dinlemeden küfür etmeye devam ederken çileden çıkan Müge Anlı "Ya Fadime abla sen dinlemeyi bilmiyorsun. Bütün gün 24 saat küfür edip insanlara saldırıyorsun. Sonra din muhabbeti yapıyorsun. Din dediğin sadece kadının kıyafeti üzerinden yapılmaz. İftira da bizim dinimizde günah. Madem bu adam uyuşturucu kaçakçısı, tecavüzcü, hırsız, kadın satıcısı sen 5 ay boyunca bu adamı neden evine alıyorsun. Almışsın iki bekar kızının karşısına 5 ay oturtmuşsun. Ben niye, Şevki Bey, Rami Bey niye almıyor evine. Bizim kültürümüzde insanlar çadırda yaşarmış. Eşik kutsal bizim dinimizde. Evine almayacaktın. Kızın aşık olmuş gitmiş. Bu nasıl hikaye!" ifadelerini kullandı.