Müge Anlı Selim Yalçınkaya Cinayetinde İlişkileri Anlamak İçin Çizilen Şema Olay Oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Selim Yalçınkaya cinayetinde Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Deniz Ateş'in karmaşık ifadeleri kafa kurcalarken, sosyal medyada Derya Deniz Ateş'in ifadelerinden yol çıkılarak çizilen şema gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Selim Yalçınkaya cinayetinde Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Deniz Ateş'in karmaşık ifadeleri kafa kurcalarken, sosyal medyada Derya Deniz Ateş'in ifadelerinden yol çıkılarak çizilen şema gündem oldu. 

 

tv100'de yer alan habere göre; Selim Yalçınkaya cinayetinin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hummalı bir çalışma yapıldı. ATV ekranlarında yayınlanan programda herkesi dehşete düşüren açıklamalar yapılmıştı.  Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Deniz Ateş'in mesajları ortalığı karıştırmıştı. Ateş'in birden fazla kişiyle ilişkisi ortaya çıkınca kafalar iyice karıştı. Cinayet perdesini ve ilişkiler ağını çözmek için sosyal medya şema çizdi. İşte o çok konuşulan çizelge…

 

Kocasının arkadaşıyla ilişki yaşadığı iddia edildi

 

Derya Deniz Ateş, günlerdir inkar ettiği ihanet fotoğraflarını canlı yayında kabul etti. Bugüne kadar eski eşini aldattığı fotoğrafları kabul etmeyen Ateş, "Korktuğum için inkar ettim" dedi.   Müstehcen fotoğrafları yayılan eski eş, Erdoğan isimli adamın fotoğraflarını gizlice çektiğini söyledi. Ateş'in, eski eşinin arkadaşı Emre Yaşlar ile de ilişkisi olduğu iddia edildi.

 

 

Derya Deniz Ateş ve Selim Yalçınkaya olayını anlamak için şema çizildi

 

Derya Deniz Ateş'in ilişkilerini, Selim Yalçınkaya'nın ise kimin öldürdüğünü çözmeye çalışan izleyicilerin kafası karıştı. Karmaşık ilişki ağını çözmek için sosyal medya kullanıcıları şema çizdi.

 

İşte o şema;

 

muge anli selim yalcinkaya cinayetini cozmek icin cizilen sema olay oldu