Murat Boz İle Damla Sönmez Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Murat Boz ile Damla Sönmez arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz ile Aziz dizisinde canlandırıdığı Dilruba karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez arasında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yaşananlar akla yeni bir aşk mı doğuyor sorularını getirdi. Peki Murat Boz ile Damla Sönmez arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Cevaplar haberimizde..

 

Murat Boz ile Damla Sönmez arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz ile Aziz dizisinde canlandırıdığı Dilruba karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez arasında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yaşananlar akla yeni bir aşk mı doğuyor sorularını getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Boz ile Aziz dizisinde canlandırıdığı Dilruba karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez arasında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yaşananlar akla yeni bir aşk mı doğuyor sorularını getirdi. Peki Murat Boz ile Damla Sönmez arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Cevaplar haberimizde..

 

damla sonmez ile murat boz arasinda yeni bir ask mi doguyor

 

Murat Boz ile Damla Sönmez arasında yeni bir aşk mı doğuyor?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz ile Aziz dizisinde canlandırıdığı Dilruba karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez arasında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında yaşananlar akla yeni bir aşk mı doğuyor sorularını getirdi. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan Damla Sönmez, Başıma Gelenler adlı parçayı seslendirdi. Sönmez'in performansının ardından söz alan Murat Boz ise sahneye çıkıp oyuncuyla düet yaptı. Birçok sosyal medya kullanıcısı da Boz'un yıllar önce yine aynı programda Aslı Enver ile benzer bir olay yaşamasına dikkat çekti..

 

İşte o anlar;