Murat Övüç Aslında Kim?

Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç biyografilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün bilinmeyen hayat öyküsü hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Yayınladıkları videolarında "Baştan söyleyeyim, “Kala kala bu mu kaldı, yapa yapa Murat Övüç mü yaptınız o kadar insan varken” gibi ağlamaları yapmadan önce şurada çıkan infodan isteyen kişi Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Dario Moreno ya da Corona’nın tedavileri gibi önemli ama az izlenen videolara gidebilir.

 

Ya çoğunuzun gitmeyeceğini, ve bu videonun onların 1 yılda yaptığı izlenme sayısını 1 günde aşacağını da biliyoruz. Zaten olay da tam bu ya… Herkes kaliteli, güzel, ilham veren, terbiyeli, ahlaklı şeyler görmek, izlemek takip etmek istiyor ama yine herkes onları gördüğünde gözlerini kapatıyor ve böyle karakterleri izliyor. Yargılanan, yargılandıkça izlenen, izlendikçe ünlenen, ünlendikçe “ya bu nasıl ünlendi” denen kişiler var. ama kendine bakıp da “Ben bunu izlediğim, takip ettiğim için aslında böyle” diyen yok…" ifadelerini kullanan ünlü Youtube kanalı Murat Övüç ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.