Murat Soner Babil Dizisiyle İlgili Eleştirilerini Sıraladı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin yeni dizisi Babil ile ilgili eleştirilerini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin yeni dizisi Babil ile ilgili eleştirilerini paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Star TV'nin yeni dizisi Babil ile ilgili eleştirilerini paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda "Babil dizisi, kesinlikle son zamanların en çok konuşulan dizisi oldu. Dolayısıyla da bu kanalda en çok istek alan dizilerden biri oldu. Dizi, beyninde tümör olan oğlunu kurtarmaya çalışan bir profesörün para bulabilmek için girdiği dolandırıcılık işlerini anlatıyor. Dekanlık hayali kuran bir profesör, yine dekan olmak isteyen başka bir profesör tarafından üzerine atılan ihaleye fesat karıştırma iftirasıyla görevden alınıyor. Mal varlığına el konuluyor, açılan soruşturmadan dolayı bankalar kredi vermiyor ve iş bulamıyor falan filan. Ama Babil bu konu ile Breaking Bad dizisine benzeyeyim derken çok farklı konulara çekildi. Ben de hem diziyi hem de esas çekilmesi gereken yerleri konuştum." ifadelerini kullanan Soner Babil dizisiyle ilgili eleştirilerini paylaştı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.