Murat Soner'den Atiye Dizisi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner yayınladığı videosunda 27 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan Atiye dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner yayınladığı videosunda 27 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan Atiye dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda 27 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya başlayacak olan Atiye dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Atiye dizisi ile ilgili "Dizide Beren Saatin canlandırdığı karakterin, Göbeklitepe'de bulunan bi şeyle bağlantılı olacağını biliyorduk. Yayınlanan  en yeni fragmanda da bulunan o şeyin işte bu sembol olduğunu anladık fazladan. Ha bi de, sadece wi-fi simgesine benzeyen bir şekille sergi bile açılabildiğini öğrendik. Peki tam olarak ne bu sembol? Bu arada dizi 27 Aralık tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Ama anlaşılan o ki, bu tarih herhangi bir tarih değil sanırım. Çünkü bu dizi 27 Aralık'ta yayınlanıyorken, Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi de aynı gün vizyona girecek. Bu bi tesadüf mü?Evet, dizi daha fragmanıyla kaliteli bir iş olacağını söylüyor,  yurtdışında yayınlanacak olmasıyla da ülke turizmine katkı sağlayacağı için de  sevindiriyor." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Murat Soner'in Atiye dizisi ile ilgili düşünceleri..