Murat Soner'den Black Mirror 5.Sezon İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile fenomen dizi Black Mirror'ın 5.sezon incelemesini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile tanınan ünlü Youtuber Murat Soner, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile fenomen dizi Black Mirror'ın 5.sezon incelemesini paylaştı. Black Mirror'ın 3 bölümlük 5. Sezonu Netflix'te yayınlandı ve çok da iyi yorumlar almadı. Dizinin en kötü bölümlerinin bunlar olduğunu söyleyenler de var. Özellikle de Miley Cyrus'un oynadığı 3. bölüm için ki zaten IMDB'de de en düşük puanı alan bölüm bu oldu.

 

Ama ünlü Youtuber Black Mirror'ın bu 5. sezonuna bir diziden öte çıkarılması gerekenler alanından baktı ve çok daha farklı şeylerle karşılaştı. Belki de aslında çoğumuzun gördüğü şeylerle ama ünlü Youtuber farklı bir şekilde yorumlamaya çalıştı.

 

1. Bölüm Striking Vipers (Street Figter tadındaki bölüm)

2. Bölüm Smithereens

3. Bölüm Rachel, Jack and Ashley Too gerçekten eski Black Mirror bölümlerinden kötü mü yoksa kaçırdığımız şeyler mi var?

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.