Murat Soner'den La Casa De Papel 3. Sezon İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ilgi çeken yapımlarından La Casa De Papel'in 3. sezonu ile ilgili görüşlerini takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ilgi çeken yapımlarından La Casa De Papel'in 3. sezonu ile ilgili görüşlerini takipçileri ile paylaştı. Bu sezonun başında karakterlerin ilk 2 sezonda darphanede kendilerine bastıkları 1 milyar avroyu dünyanın çeşitli yerlerinde yiyememelerini izledik. Bütün ekip sadece bisiklete ve motora binip ay çok eğleniyoruz diye bağarıp ıssız bi adada robinson ve cuma gibi yaşıyor.

İzleyicinin de “e o zaman o kadar parayı bisikletle gezip coconut yemek için mi çaldınız” sorusundan sonra Tokyo kızımız da “ay ben çok sıkıldım, götüme rahat battı” diyip adadan gidince, bir “hiç” gibi ortada bırakılan Rio da uydu telefonuyla kızı arayınca yeri bulunuyor ve hapse atılarak işkence ediliyor. Ve tüm ekip yeniden toplanıp, Rio’yu kurtarmamız lazım o zaman neden gidip İspanya Merkez Bankasını soymuyoruz ki fikiriyle harekete geçiyor.

 

Bu 3. sezon için 3 büyük yalan vardı hatırlarsanız.  1- “Berlin ölmedi”, 2- Dizinin müziği Burak Yeterin yaptığı Remix olacakmış, ve 3- İstanbul diye bir karakter olacak, onu da Nesrin Cevadzade canlandıracak. Bunların hiç biri gerçekleşmedi, ama kaldı ki;

 

1- Yarısı flashbacklerle dolu olan dizide kevgire dönmüş Berlin’in ölmediğine kim inandı? Cevap; sahnede büyük güne 5 yıl kala yazacağına 5 gün kala yazan çevirmen.

 

2- Remixden dizi müziği olduğunu nerde gördünüz? 

 

3- Hala konstantinapolis diyen kuyruk acılılılar varken İstanbul’a izin verilir miydi? Zaten senaristten de bi açıklama geldi biz İstanbul değil Ankara diye düşündük ama vazgeçtik diye. 

 

Ayrıca dizi, bu 3. Sezonla birlikte gördük ki, bir İspanyol TV kanalı olan Antena 3’den tamamen Netflix’e geçiş yapınca, Amerikan havalarına geçiş yapmış dizi aynı zamanda.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.