Murat Soner Haluk Bilginer'in Yeni Dizisi Alex Rider Hakkında Konuştu!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in yeni dizisi Alex Rider hakkında konuşurken, Amazon Prime'dan popüler dizi önerilerini sundu. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in yeni dizisi Alex Rider hakkında konuşurken, Amazon Prime'dan popüler dizi önerilerini sundu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in yeni dizisi Alex Rider hakkında konuşurken, Amazon Prime'dan popüler dizi önerilerini sundu.

 

Yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in yeni dizisi Alex Rider hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Haluk Bilgiler'in önemli rollerinden biri canlandırdığı İngiliz dizisi Alex Rider 4 Haziran'da Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Ama anladığım kadarıyla ve nedendir bilinmez sadece İngiliz üyelere açık olacak.

 

Bu arada bu video bir dizi önerileri videosu. Sadece Haluk Bilginer için  Survivor'ın kaldığı televizyondan bir iki paket daha iptal ettirip Amazon'a mı geçsem acaba diye düşünenlere, platformun son dönemdeki en popüler dizilerinden bahsettim. Platformun dizilerine yabancı olan, ve bayramda da eve kapanmak durumunda kalan herkese iyi gelmesi dileğiyle..." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.