Murat Soner Hekimoğlu Dizisini İnceledi!

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Timuçin Esen'in oynadığı Hekimoğlu dizisiyle ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Timuçin Esen'in oynadığı Hekimoğlu dizisiyle ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema eleştirileri ile gündemdeki yerini koruyan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Timuçin Esen'in oynadığı Hekimoğlu dizisiyle ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Hekimoğlu dizisi için "2004 ve 2012 yılları arasında yayınlanmış olan efsane dizi House MD'nin de Türkiye uyarlaması yapıldı. Peki House'u ne diye çevirdik? Hekimoğlu. Bilmiyorum belki de 8 sezon sürmüş Amerikan dizisini Hekimoğlu adıyla uyarlamak hem yurdum insanına biraz daha işlesin diye, hem de madem uyarlıyoruz bari baş harfini de tutturalım da logoyu da "uyarlayalım" diye. House dizisini hiç bilmeyenler için de şöyle anlatayım, özetle çok zorlu hastalıkları kendi yöntemleriyle tedavi edebilen, asosyal ve ukala bir doktor olan Gregory House'un hastane maceraları diyebiliriz. Ama yok, Türkiye uyarlaması olan dizide de doktorumuzun adı Ateş Hekimoğlu. Fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla dizi konsept olarak değil, repliklere varana kadar birebir olarak uyarlanmış.

 

GREY'S ANATHOMY - DOKTORLAR

 

THE GOOD DOCTOR - MUCİZE DOKTOR

 

ER - ACİL SERVİS

 

Derken... Alın size sağlık turizmi. Dışarıdan hasta ithal ettiğimiz gibi hastane dizisi de ithal ediyoruz." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.