Murat Soner Netflix'in Azizler Filmini Yorumladı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yayına aldığı başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Fatih Artman gibi oyuncuların paylaştığı Azizler filmini incelerken, film ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yayına aldığı başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Fatih Artman gibi oyuncuların paylaştığı Azizler filmini incelerken, film ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in yeni yayına aldığı başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Fatih Artman gibi oyuncuların paylaştığı Azizler filmini incelerken, film ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Azizler filmi için "Azizler filmi, Haluk Bilginer ve Engin Günaydın gibi isimlerden oluşan kadrosu ve yazarıyla (Berkun Oya) uzun zamandır merakla beklediğim filmlerden biriydi ve Netflix'le anlaşması da içinden geçtiğimiz süreçte kaçınılmazdı ve öyle de oldu. Ama inanın izlediğimde gözlerime inanamadım. Bu yıl yaşadığım 3. şok oldu maalesef ve bir kez daha anladım ki, kadroya göre beklenti de çok görüldü bize." ifadelerini kullanan Soner, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.