Murat Soner Zümrüdüanka Dizisinin İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Zümrüdüanka ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Zümrüdüanka ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Zümrüdüanka ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Zümrüdüanka ile ilgili "Daha önce bu kanalda çok fazla dizinin eleştirisini yaptım ama daha önce Zümrüdüanka dizisi gibisini izlemedim. Gözlerime inanamadığım gibi, anlatırken bile inanamadım bu dizinin reytinglere 1 numaraya kadar çıkmış olmasına. Ve sanırım umudumu iyice yitirdim ve bu diziyle birlikte toprak attım artık. Merak etmeyin incelemeler yine gelecek ama umudum hiç olmadan. Türk dizi sektörünü nasıl bilirdik? Evet, iyi bilirdik 90'lar ve 2000'li yılların başında." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni diziyle ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte o eleştiriler,