Murat Yıldırım'ın Eşi Imane Elbani 5 Kez Bebeğini Kaybetti!

Ramo dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, dizideki partneri Esra Bilgiç ile kendisini yakıştıran ve bu sebeple eşine taciz ve hakaret mesajları atanlara isyan etti. 

 

Ramo dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, dizideki partneri Esra Bilgiç ile kendisini yakıştıran ve bu sebeple eşine taciz ve hakaret mesajları atanlara isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım, dizideki partneri Esra Bilgiç ile kendisini yakıştıran ve bu sebeple eşine taciz ve hakaret mesajları atanlara isyan etti. 

 

Murat Yıldırım, Ramo dizisindeki partneri Esra Bilgiç’le kendisini yakıştıran ve eşi İmane Elbani'ye gelen hakaret ve rahatsız edici yorumlara isyan etti. ”Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar, o hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada. Esra’yı önerdi ve kimyamızın uyacağını söyledi. Benim de kanala ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük! Bu bir dizi ve profesyonel halimizle duruşumuzla devam edeceğiz”

 

murat yildirim esine hakaret edenlere isyan etti