Nagihan Karadere'den Bağcılar'da Yaşanan Kan Donduran Cinayet İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bağcılar'da yaşanan kan donduran cinayet ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bu yaşa kadar besleyip büyüten bir annenin sonu.Kanımız da dondu aklımızda. Çok korkunç bir görüntü. Göz göre göre hayattan kopan bir anne. Diyecek bir şey bulamıyorum. Ne dersen de ne yaparsan yap  O can geri gelmeyecek! #bagcilar #izlemeyin" ifadelerini kullanan Karadere sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

nagihan karadere den bagcilar da yasanan kan donduran cinayet ile ilgili dikkat ceken yorum