Nagihan Karadere'nin Estetikli Hali Şoke Etti! İşte İnanılmaz Değişim!

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Nagihan Karadere'nin estetikli görüntüsü sosyal medyada olay oldu. 

 

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Nagihan Karadere'nin estetikli görüntüsü sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü TV yıldızı Nagihan Karadere'nin estetikli görüntüsü sosyal medyada olay oldu. 

 

Estetik harikası olmuş... Survivor Nagihan Karadere değişimiyle ağızları açık bıraktı! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2018 Ünlüler-Gönüllüler yarışması ile popüler olan kısa mesafe koşucusu Nagihan Karadere yarışmanın ardından büyük bir değişim yaşadı. Eşiyle yaşadığı sorunlar ve boşanma olayları ile gündeme gelen Nagihan Karadere estetikle tanınmaz hale geldi. Dudaklarını, göğüslerini ve burnunu yaptıran Karadere değişimiyle ağızları açık bıraktı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nagihan'ın son halini gören takipçileri gözlerine inanamadı.

 

nagihan karadere estetik