Natalie Portman Kadın Thor Olarak Geri Dönüyor!

Bugün kulislere bomba günü düşen haber ile Natalie Portman'ın 2021 yılında vizyona girecek olan Thor Love and Thunder filminde yeniden oynayarak Thor'un kadın versiyonunu canlandıracağı açıklandı. 

 

Bugün kulislere bomba günü düşen haber ile Natalie Portman'ın 2021 yılında vizyona girecek olan Thor Love and Thunder filminde yeniden oynayarak Thor'un kadın versiyonunu canlandıracağı açıklandı. Ayrıca haberde Marvel Studios'un bir panelde yaptığı açıklamalara dayanarak Scarlett Johansson'un Black Widow (Kara Dul), Doctor Strange, ve Angelina Jolie'nin oynayacağı The Eternals filmlerinin de 2020'ye kadar yeni serilerinin geleceği vurgulandı. 

 

Bu sürprizlere ek olarak, Thor Ragnarok filmini yöneten Taika Waititi'nin 2021 yılında yayınlanacak Thor Love and Thunder filmi ile tekrar yönetmenlik koltuğuna oturacağı da öğrenildi. Filmde daha önce Thor'un sevdiği kız olan Jane Foster karakterini canlandıran Natalie Portman'ın, aynı Jane Foster karakterini Chris Hemsworth'un yanında yeniden canlandıracağı fakat bu sefer Jane Foster'ın Yıldırım Tanrısı'nın çekicini kendi isteği ile taşıyacağı ve süper kahraman olacağı belirtildi.