Naz Dej Berkay Demirci’ye Konuk Oldu!

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı videosunda Naz Dej’i konuk etti.

 

Youtube’da yayınladığı Gıybet Mi programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı videosunda Naz Dej’i konuk etti. Son dönemde konuk ettiği ünlülerle yaptığı keyifli söyleşilerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı videosunda Naz Dej’i konuk etti.

 

 

İşte Naz Dej söyleşisinden önemli notlar;

 

Naz Dej kimdir?

 

Naz Dej 23 yaşında ve 6 yaşından beri hep müzikle uğraştı. 11 sene piyano üzerine eğitim alan ünlü şarkıcı daha sonra muham, vokal ve İtalyan derken bir gün O Ses Türkiye’ye katılmaya karar verdi. Doğma büyüme Azerbaycanlı olan ünlü şarkıcı O Ses Türkiye yarışmasının kendisi için büyük tecrübe olduğunu söylerken Irmak Arıcı’nın “Mühür” şarkısının coverı sonrasında 20 bin olan Youtube kanalının 2 ay içerisinde 200 bin, 18 bin olan Instagram sayfasının 2 ay içerisinde 300 bin olduğunu belirtti.

 

Türk halkının sana desteği nasıl?

 

Türk halkının çok yoğun bir desteği var sağolsunlar. Her zaman söylüyorum cidden olağanüstü insanlarsınız çok seviyorum sizi.

 

 

İnsanlar bu kız aşk acısı çekiyor diyorlar !

 

İnsanların kendisi hakkında bu kız “aşk acısı çekiyor” demeleri için “Ben kesinlikle aşk acısı çekmiyorum. Sevgilim de yok. Sadece şarkıda ne söz geçiyorsa onu hissetmeye çalışıyorum” ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu açıklamasıyla dikkat çekti.

 

Söyleşinin tamamını aşağıdan takip edebilirsiniz.