Nazlı Kayı Sabancı Instagram Paylaşımlarına Yaptığı Zam İle Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı, önceden 10 bin TL'ye yaptığı paylaşımlarına yaptığı zam ile olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı, önceden 10 bin TL'ye yaptığı paylaşımlarına yaptığı zam ile olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı, önceden 10 bin TL'ye yaptığı paylaşımlarına yaptığı zam ile olay oldu.

 

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete olay bir zam yaptı. Sosyetenin en ünlü simalarından Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı, 10 Ekim’de Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında nikah masasına oturmuştu. Yıllardır birlikte olduktan sonra evlenen ünlü çift, lüks hayatlarıyla gündeme geliyor.

 

nazli kayi sabanci instagram gonderi ucretlerine yaptigi zam ile olay oldu

 

10 bin TL artık eskide kaldı

 

Son olarak ise Nazlı Kayı kazancıyla adından söz ettirdi. Birçok markayla anlaşan Nazlı Kayı, evlenmeden önce Instagram'daki bir gönderi başına 10 bin TL kazanıyordu.

 

8 kat zam yaptı

 

Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete zam yaptı. Evliliğin ardından Instagram'daki takipçi sayısı da 283 bine ulaşan ünlü isim, sosyal medyadan kazandığı ücrete de tam 8 kat zam yaptı.

 

80 bin TL'ye paylaşım yapıyor

 

Bir parfüm markasıyla iş birliği yapan Kayı, artık paylaşım başına 80 bin TL almaya başladı.